mandag den 7. marts 2011

Auktioner

Står du med en masse ting derhjemme som du gerne vil sælge ud af, ja så fortvivl ikke, der er masser af muligheder på nettet.
Et af de steder jeg selv bruger er QXL.DK
Deres side virker overskuelig og lige til. Det er gratis og uforpigtende at tilmelde sig. Det koster så dog et lille gebyr hvergang man opretter en auktion. En rigtig god ting ved deres side er, at man får karaktere efter hvert salg/køb. Dette gøres ved at man efter auktionen er slut og solgt, så skal afgive sin karakter til køber. Man kan så ud fra hvor godt forløbet har været give sin karakter--- Karakterende er som følger NEGATIV,POSITIV eller NEUTRAL.
På denne måde kan du f. eks altid gå ind og se på et medlem om han har gode karaktere eller ej. For mit vedkommende så tjekker jeg altid en køber inden jeg køber noget. Gode karaktere er "som regl" altid en god ting.
Skulle du derimod have lyst til at købe ting, ja så er her et hav af muligheder, og karakter systemet er det samme, selvfølgelig bare omvendt. Selvfølgelig skal både køber OG sælge give karakter efter hver endt handel.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar